ACTIVITATE SUSPENDATĂ ! REDUCERI FOARTE MARI la Marfa din Magazin ! Deocamdată NU se mai preiau comenzi de Accesorii pt. Nuntă și Botez; Tel: 0729.154.874.
Foto Lumânare Botez Pictată LBp 003
  • Foto Lumânare Botez Pictată LBp 003
  • Foto Lumânare Botez Pictată LBp 003
  • Foto Lumânare Botez Pictată LBp 003
  • Foto Lumânare Botez Pictată LBp 003
  • Foto Lumânare Botez Pictată LBp 003
  • Foto Lumânare Botez Pictată LBp 003
  • Foto Lumânare Botez Pictată LBp 003
Lumânare Botez Pictată LBp 003

Descriere produs:

Lumânare Stâlp pt. Cununie din parafină, culoarea Albă, de diametru 6 cm, pe care este scris cu Liner Argintiu, prenumele copilului și data botezului. Sub personalizare este executat un aranjament floral bogat, pe toată circumferința lumânării, în care sunt prinse un Ursuleț și un Fluture, asortate. La baza aranjamentului, în jurul lumânării este o plasă dublată de culoare ivoire prinsă într-o panglică lată, în aceeași culoare. Atât motivele pictate cât și fundița și florile se pot executa în culorile dorite de dvs.
Prețul afișat pe site este pt. o bucată de lumânare , cu diametrul de 6 cm și înălțimea de 35 cm.

Mai există și Lumânări Stâlp ceva mai groase, de grosime 7 cm și aceeași înălțime care se pot picta cu motivele dorite de dvs. iar acestea au prețul de 165 lei/buc.

ATENȚIE! La livrare, aceste lumanari vor cântari aproximativ 3-4 kg ceea ce presupune un cost de 3 sau 4 lei în plus la costul transportului initial de 21 de lei.
La comenzile care trebuie trimise în țară cu firma de curierat , la costul transportului, se adaugă și o Taxă de Ambalare (care se calculează o singură dată la toată comanda și reprezinta manopera ambalării) de 10 lei pentru 2 bucăți;

Lumânarea din imagine are numai rol orientativ - componentele cu care este accesorizat se pot modifica atât ca formă cât și culoare. De aceea când lansați o comandă vă rugăm să cereți ca înainte de trimiterea coletului marfa să fie pozată și să se trimită numai după primirea acceptului dvs.
Pt. a afla termenul de execuție trebuie să ne contactați anticipat pe e-mail sau la nr. de la nr. de telefon afișat pe site.

Clienții care comandă și ridică acest produs din magazinul Festiv-Gala (Alba Iulia), fără ambalare specială, beneficiază de o reducere de 10% din prețul afișat pe site.

Pentru marfa producție proprie și cea pe care o distribuim, căutăm re-vânzători, magazine specializate, în toată țara și nu numai (la prețuri de en-gross).

150,00 Lei
● La comandă
Cantitate:buc
Livrare gratuită la comenzi mai mari de 700 Lei

Produse asemănătoare

FESTIV-GALA SRL
bd. Revoluției 1989, nr. 13, bl. 1C, ap. 17
Alba Iulia, România