Telefoane Utile: Comenzi Marfă – 0729.154.873 - Program: L-V: 10.00 – 18.00 /// Magazin Alba Iulia – 0729.147.384 sau 0729.154.874 - Program: L-V: 10.00 – 18.00; Sâmbătă: 10.00 – 13.00.

Comandarea produselor de pe site

Utilizarea site-ului Festiv Gala necesită activarea cookie-urilor şi Javascript in browserul dvs.

Pentru a lansa o comanda prin intermediul magazinului online, alegeţi produsul dorit, specificați cantitatea si apoi faceti click pe butonul "Cumpără". Produsul va fi adăugat în coş şi veţi fi transferat(ă) pe pagina coşului de cumpărături. Puteţi lansa comanda sau puteţi adăuga şi alte produse din site. Pentru vizualizarea produselor alese, faceţi click pe coşul de cumpărături din partea dreapta-sus a site-ului. Pentru a trimite comanda, faceti click pe butonul "Trimite".

Preţuri

Preţurile afişate pe site includ TVA. Taxa de livrare este afişată în pagina coşului de cumpărături. Plata produselor standard se face la livrare, integral. Comenzile de produse personalizate se onorează numai după ce achitați în avans, cel puțin jumătate din valoarea comenzii, pe baza unei facturi proformă.

Livrare

După trimiterea comenzii veţi fi contactat(ă) telefonic pentru confirmarea comenzii şi stabilirea detaliilor referitoare la livrare. Livrarea se face prin curier rapid, la adresa menţionată în comandă, de regulă în 1-2 zile lucrătoare. Termenul de livrare pentru produsele personalizate este mai mare și va fi comunicat telefonic.

Date de contact şi facturare

Datele de facturare sunt cele furnizate de dvs în pagina coşului de cumpărături. În cazul persoanelor fizice, se folosesc datele de livrare.

Adresa de email este folosita exclusiv în scopul de a transmite informatii despre comanda dvs.

În absenta contactului, comenzile se anulează după trei zile lucrătoare de la înregistrarea acestora.

Eliberarea chitanţei se face de către firma de curierat.

FESTIV-GALA SRL
bd. Revoluției 1989, nr. 13, bl. 1C, ap. 17
Alba Iulia, România