MARI REDUCERI !!! - 30% la toate Rochițele de Mireasă și 20% la Costumele Bărbătești de Satu Mare – perioada Promoției: 21 - 31.10.2019 – în magazinul nostru din Alba Iulia
Foto Buchet de mireasă BM 113
  • Foto Buchet de mireasă BM 113
  • Foto Buchet de mireasă BM 113
  • Foto Buchet de mireasă BM 113
  • Foto Buchet de mireasă BM 113
  • Foto Buchet de mireasă BM 113
  • Foto Buchet de mireasă BM 113
Buchet de mireasă BM 113

Descriere produs:

Buchet de mireasă realizat din trandafiri albi dintr-un burete special care imită foarte bine floarea naturală, accesorizat cu bobițe albe și cu mici frunzulițe verzi. Pe trandafiri sunt perle mari albe. Este îmbrăcat in organza albă.

Prețul afișat este pentru buchet fără floare de piept. Dacă doriți și floarea de piept vă rugăm să specificați în secțiunea de observații prețul diferind cu 14 lei față de cel afișat. Floarea contine si ac de prins.

Clienții care comandă și ridică acest produs din magazinul Festiv-Gala (Alba Iulia), fără ambalare specială, beneficiază de o reducere de 10% din prețul afișat pe site.

Dacă doriți ca buchetul să conțină și flori în culorile argintiu, auriu, visiniu, fucsia sau alte nuanțe complexe și deoarece la furnizori Nu există flori în aceste culori, noi trebuie să le vopsim, și în acest caz, la prețul afișat, se mai adaugă aproximativ 0.50 lei pentru fiecare floare vopsită.

Aceste produse se execută numai pe comandă fermă. Produsele din imagine au numai rol orientativ. De aceea când lansați o comandă vă rugăm să cereți ca înainte de trimiterea coletului marfa să fie pozată și să se trimită numai după primirea acceptului dvs. Pt. a afla termenul de execuție trebuie să ne contactați anticipat pe Chat sau la nr. de telefon afișat pe site.

Pentru marfa producție proprie și cea pe care o distribuim, căutăm re-vânzători, magazine specializate, în toată țara și nu numai (la prețuri de en-gross).

150,00 Lei
● În stoc
Cantitate:buc
Livrare gratuită la comenzi mai mari de 800 Lei

Produse asemănătoare

FESTIV-GALA SRL
bd. Revoluției 1989, nr. 13, bl. 1C, ap. 17
Alba Iulia, România