ACTIVITATE SUSPENDATĂ ! REDUCERI FOARTE MARI la Marfa din Magazin ! Deocamdată NU se mai preiau comenzi de Accesorii pt. Nuntă și Botez; Tel: 0729.154.874.
Foto BML 010 Buchet Mireasă Lux
  • Foto BML 010 Buchet Mireasă Lux
  • Foto BML 010 Buchet Mireasă Lux
  • Foto BML 010 Buchet Mireasă Lux
  • Foto BML 010 Buchet Mireasă Lux
  • Foto BML 010 Buchet Mireasă Lux
BML 010 Buchet Mireasă Lux

Descriere produs:

Buchet de mireasă pe culoarea ivoire, alb și roșu realizat din trandafiri dintr-un burete care imită foarte bine floarea naturală.
Printre trandafiri sunt flori din lemn rosii, floarea miresei, bobițe albe și verzi și frunzulițe verzi.

Sub trandafiri sunt prinse frunze mai mari verzi iar coada este îmbrăcată în pânză de iută.
Pe coadă este prinsă o fundă din bandă de satin lată de culoare roșie.

Buchetul se poate executa și pe alte culori.

Prețul afișat este pentru buchet fără floare de piept. Dacă doriți și floare de piept vă rugăm să specificați în secțiunea de observații prețul diferind cu 13 lei față de cel afișat. Floarea contine si ac de prins.

Clienții care comandă și ridică acest produs din magazinul Festiv-Gala (Alba Iulia), fără ambalare specială, beneficiază de o reducere de 10% din prețul afișat pe site.

Dacă doriți ca buchetul să conțină și flori în culorile argintiu, auriu, visiniu, fucsia sau alte nuanțe complexe și deoarece la furnizori Nu există flori în aceste culori, noi trebuie să le vopsim, și în acest caz, la prețul afișat, se mai adaugă aproximativ 0.50 lei pentru fiecare floare vopsită.

Aceste produse se execută numai pe comandă fermă. Produsele din imagine au numai rol orientativ. De aceea când lansați o comandă vă rugăm să cereți ca înainte de trimiterea coletului marfa să fie pozată și să se trimită numai după primirea acceptului dvs. Pt. a afla termenul de execuție trebuie să ne contactați anticipat pe Chat sau la nr. de telefon afișat pe site.

Pentru marfa producție proprie și cea pe care o distribuim, căutăm re-vânzători, magazine specializate, în toată țara și nu numai (la prețuri de en-gross).

249,00 Lei
● În stoc
Cantitate:buc
Livrare gratuită la comenzi mai mari de 700 Lei

Produse asemănătoare

FESTIV-GALA SRL
bd. Revoluției 1989, nr. 13, bl. 1C, ap. 17
Alba Iulia, România